Cursuri adulţi

[vc_row css=”.vc_custom_1454410203219{padding-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_text_separator][vc_column_text]

 Limbile straine sunt un “must” in viata de zi cu zi, in cariera, in mediul on -line sau in calatorii.

Majoritatea locurilor de munca au ca cerinta de baza cunoasterea limbii engleze. Comunicarea in multinationale se face in limba engleza, studiile in strainatate , de asemenea necesita limba engleza.
Acesta este un atuu de nepretuit care iti va deschide usi si iti va largi orizonturile. Fara limba engleza, accesul la cultura si civilizatia moderna este limitat.
Pentru a deveni cu adevarat fluent trebuie sa exersezi des si de cele mai multe ori nu ai cu cine. Noi iti cream mediul si conditiile propice pentru a face din învatarea limbii engleze o “high priority”.
Unul din 5 oameni de pe planeta vorbeste limba engleza.  Esti si tu unul dintre ei?
Noi iti oferim posibilitatea sa inveti sau sa-ti perfectionezi abilitatile de comunicare in limba engleza , iar avantajele vor fi cu siguranta vizibile imediat.
Fie ca vrei sa-ti schimbi jobul, sa calatoresti sau pur si simplu sa înveti pentru tine, noi  va oferim cursuri adaptate in functie de nivelul si necesitatile cursantilor.
Cursurile noastre se desfasoara atat dimineata cat si dupa-amiaza, la sediul nostru din Str. Liege Nr 12 ( Zona Aradului, P-ta Verde).
Grupele sunt formate din 5 pana la 8 cursanti, incadrati pe nivel in urma unei testari.
Cursurile se desfasoara pe tot parcursul anului si sunt organizate pe module de 36 de sedinte, cu 2 intalniri saptamanale a cate 1 h 30 minute fiecare.
Materialele  se axeaza pe o abordare comunicativa a limbii studiate, iar metodele folosite sunt interesante si interactive, stimuland cursantul sa se exprime si sa gandeasca in limba studiata.
Noi va garantam ca la sfarsitul unui modul veti putea sa va exprimati fluent si veti scapa de binecunoscutul trac …in caz contrar va dam sansa sa repetati modulul.

[/vc_column_text][vc_message]

NOU!!!
In 2017 incepem noile module profesionale de limba engleza la un pret de neconceput!!!
Modul curs limba engleza incepatori si intermediari.
Structura curs:
Durata:      3 luni de zile;
Frecventa: o data pe saptamana
Sedinta:     doua ore
Cost Lunar: 180 ron

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”18051″ alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”18052″ alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text]

.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”18053″ alignment=”center” style=”vc_box_outline”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]