Cursuri business

[vc_row css=”.vc_custom_1454410429959{padding-top: 50px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”18041″ style=”vc_box_rounded”][vc_single_image image=”18048″ style=”vc_box_rounded”][vc_single_image image=”18046″ style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_custom_heading text=”„Nu e despre cum sa începi, ci despre cum sa te faci remarcat“ – Steve Case” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]In piata economiei globale din zilele noastre, n-ar trebui subestimata importanta limbii engleze, fiind cu siguranta si un avantaj pentru competitorii dumneavoastra, dar si o modalitate de a obtine o pozitie de lider.

Este compania dumneavoastra pregatita sa faca business la nivel inalt, in limba afacerilor la nivel mondial?

Daca nu, cu siguranta veti pierde clienti importanti, un atu in fata competitiei si totodata posibilitatea de a va extinde.

Noi ne-am gandit sa va ajutam si sa va oferim dumneavoastra si angajatilor dumneavoastra posibilitatea de a va inzestra cu abilitatile de comunicare in limba engleza, adaptate nevoilor companiei pentru a fi competitivi pe o piata economica atat de dinamica si in continua schimbare.

Cursurile noastre English Corporate sunt mai mult decat personalizate, pentru a oferi atat companiei, cat si angajatilor sai, nivelul de limba engleza necesar.  Analiza pe care noi o facem asupra angajatilor dumneavoastra ne da o imagine clara a modului in care se dezvolta comunicarea la nivel de limba engleza.

Toate aspectele vor fi analizate de catre un expert in comunicare ce va face un raport complex pentru a concepe cursurile pe ideea de punct ochit punct lovit, pliat pe necesitatile companiei dumneavoastra. Toate informatiile sunt confidentiale, iar cursurile se pot desfasura atat la sediul nostru, cat si la sediul dumneavoastra.

Cursurile noastre se axeaza pe situatiile cele mai relevante din viata de zi cu zi a angajatilor. Profesorul nostru va alege materialele potrivite nevoilor companiei.

Acestea pot include: limbajul intalnirilor de afaceri, realizarea de prezentari si speech-uri, scrierea de rapoarte, mailuri, abilitati de negociere.

Promovam team building-ul si incurajam participantii sa ajunga la un nivel de excelenta in comunicare atat pe plan personal, cat si la locul de munca.

 

Cum procedam noi?

Dupa o analiza ampla a companiei, a domeniului de activitate, a partenerilor de afaceri straini, a departamentelor vizate pentru eficientizarea comunicarii in limba engleza, a nivelului de conversatie al angajatilor si a instrumentelor de comunicare folosite de angajat pentru exprimarea in  limba engleza, a rapoartelor in strainatate, a  mail-uri , a sedintelor si conferintelor  vom elabora o strategie adaptata nevoilor companiei.

Metodologia de predare este una adaptata, avand la baza “Principled Electicism” adica folosim metodele adecvate necesitatilor  companiei. Toate materialele folosite au scopul de a aduce compania dumneavoastra intr-un timp cat mai scurt acolo unde ii este locul, adica sus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]