Cursuri si ateliere copii

[vc_row css=”.vc_custom_1454936149623{padding-top: 30px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”18404″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”buddy”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1454936174986{padding-top: -20px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”18292″ img_size=”full”][vc_message]Cursurile la MultiCub Junior sunt pe categorii de varsta:

Ready 2-4 ani, Steady, 5- 7 ani, Go 8- 10 ani, Express 11- 14 ani.

Frecventa cursurilor poate fi de 8 sedinte / luna sau 4 sedinte.

Grupele “Go” si “Express” au o frecventa de 8 sedinte.

O sedinta = 50 min (10 min dedicate dialogului cu parintii/tutorii

Cost/8 sedinte = 240 ron

Cost/4 sedinte = 140 ron

.[/vc_message][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

  • Cursuri limbi straine.

MiniCub foloseste cele mai inovatoare metode de predare si se bazeaza pe abordarea Principled Eclecticism – “fitting the method to the learner, not the learner to the method” adica aplica metoda cea mai potrivita pentru stilurile de învatare si obiectivele cursantilor sai. Copiii vor invata limba engleza printr-o modalitate simpla, asa cum invata un nativ, ei asociaza ceea ce vad cu ceea ce aud si repeta instinctiv.

Activitatile interactive ofera copiilor numeroase beneficii printre care aptitudini comportamentale si sociale, aptitudini de dezvoltare si indemanare precum si abilitati de comunicare si socializare.

Bunastarea copiilor este rezultatul unei sedinte reuaite care combina jocuri, muzica, dans, povesti si activitati artistice. Cand procesul de invatare se realizeaza prin joc, rezultatul este vizibil si cursantii fericiti.

Jocul nu este doar o activitate distractiva ci si o sursa extraordinara de invatare atunci cand in cadrul acestuia sunt incorporate elemente educationale.

Prin incurajarea copiilor sa vorbeasca, sa se joace, sa cante si sa interactioneze unii cu ceilalti in limba studiata, intr-un mod natural si placut ii ajutam sa exerseze vorbitul, ascultatul, cititul si scrisul fara sa simta ca sunt invatati.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”18298″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

  • Ateliere creative.

CREATIE, DISTRACTIE, VESELIE! Minicub va invita la atelierele arts and crafts alaturi de psihologul nostru. Acestea sunt dedicate copiilor intre 1-12 ani. Cei mai mici vor asista alaturi de un parinte. Copiii intre 5 si 12 ani pot ramane pana la terminarea atelierului si fara insotitor.  Ateliere sunt impartite pe categorii de varste. 1-3 ani, 3-5 ani, 5-8 ani si 8-12 ani.

Atelierele de Creație au ca scop dezvoltarea imaginaţiei, stimularea potenţialului creativ al copiilor în realizarea unor lucrări, dar si diversificarea trăirilor afective. Activităţile practice desfăşurate cu cei mici promovează independenţa în gândire, în creaţie şi acţiune.

Costul atelierelor creative 1- 12 ani: 25 lei[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

  • Educatie si comunicare prin teatru

Cursul are la baza un concept educational ce abordeaza interactiunea directa, in mod liber si deschis ce tine cont de gradul de dezvoltare al fiecarui participant in functie de necesitatile si particularitatile lor in evolutia vorbirii, a capacitatii de socializare, de autocunoastere, de integrare a mobilitatii fizice si psihice.

 

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”18413″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Rezerva-ti locul!” color=”blue” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fmulticub.ro%2Fcontact%2F||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]