Alege cursul la care
vrei sa participi

Cursuri de limba Engleza

Cursuri si ateliere copii

Mini Cub foloseste cele mai inovatoare metode de predare si se bazeaza pe abordarea Principled Eclecticism – “fitting the method to the learner, not the learner to the method” adica aplica metoda cea mai potrivita pentru stilurile de invatare si obiectivele cursantilor sai. Copiii vor invata limba engleza printr-o modalitate simpla, asa cum invata un nativ, ei asociaza ceea ce vad cu ceea ce aud si repeta instinctiv.

Vezi mai multe

Cursuri pentru adulti

Unul din 5 oameni de pe planeta vorbeste limba engleza.

Esti si tu unul dintre ei?

Noi iti oferim posibilitatea sa inveti sau sa-ti perfectionezi abilitatile de comunicare in limba engleza , iar avantajele vor fi cu siguranta vizibile imediat. Fie ca vrei sa-ti schimbi jobul, sa calatoresti sau pur si simplu sa inveti pentru tine, noi va oferim cursuri adaptate in functie de nivelul si necesitatile cursantilor.

Vezi mai multe

Cursuri Business

Cursurile business Multi Cub de limba engleza sunt personalizate. Avand specialisti in comunicare culegerea de informatii va fi facuta in asa masura incat departamentul vizat sa aiba un coeficient de comunicare mult mai ridicat in urma cursurilor noastre.

Vezi mai multe

Ultima sansa pentru a te inscrie la cursuri. Incepem la 1 aprilie.