Despre noi

"Invatarea unei limbi straine nu doar iti dezvaluie cum gandesc si ce simt alte societati, care sunt experientele si valorile lor si modul in care se exprima, dar iti ofera o oglinda culturala in care poti vedea mult mai clar propria ta societate." Edward Lee Gorsuch


Cum am inceput?

Multi Cub a pornit de la ideea de a oferi o abordare diferita celor ce-si doresc sa invete o limba straina. Asa cum laturile unui cub sunt perfecte, perfectiune ne dorim sa oferim si noi in viata cursantilor nostri. Multi Cub este un centru de limbi straine dedicat adultilor si oamenilor de afaceri ce isi doresc un upgrade in viata/cariera sau business-ul lor. Tocmai de aceea am studiat piata si am analizat metodele de predare existente pentru a le alege pe cele mai eficiente si sa le putem implementa prin abordarea Principled Eclecticism –"fitting the method to the learner, not the learner to the method"

Ce oferim?

Engleza pentru adulti

Engleza pentru companii /Corporate English

Engleza pentru copii

35

countries


1250

articles


89

projects


9

years of experience


Engleza pentru copii

Nu i-am neglijat nici pe cei mici, stiind ca sunt dornici sa se joace, sa cante, sa comunice si sa interactioneze in limba engleza. De aceea am creat MINICUB cu grupele:

- Ready (2-4 ani)

- Steady (5-7ani)

- Go ( 8-12)