Metode de predare

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1454586985678{background-color: #eaeaea !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_column][vc_column_text]

MULTI CUB foloseste cele mai inovatoare metode de predare si se bazeaza pe abordarea Principled Eclecticism – “fitting the method to the learner, not the learner to the method” adica aplica metoda cea mai potrivita pentru stilurile de invatare si obiectivele cursantilor sai.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]METODE DE PREDARE PENTRU COPII

Copiii vor invata limba engleza printr-o modalitate simpla asa cum invata un nativ, ei asociaza ceea ce vad cu ceea ce aud si repeta instinctiv.

Activitatile interactive ofera copiilor numeroase beneficii printre care aptitudini comportamentale si sociale, aptitudini de dezvoltare si indemanare precum si abilitati de comunicare si socializare.

Bunastarea copiilor este rezultatul unei sedinte reusite care combina jocuri, muzica, dans, povesti si activitati artistice.

Cand procesul de invatare se realizeaza prin joc, rezultatul este vizibil si cursantii fericiti.

Jocul nu este doar o activitate distractiva ci si o sursa extraordinara de invatare atunci cand in cadrul acestuia sunt incorporate elemente educationale.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

METODE DE PREDARE PENTRU COMPANII

In piata economiei globale din zilele noastre, n-ar trebui subestimata importanta limbii engleze, fiind cu siguranta si un avantaj pentru competitorii dumneavoastra, dar si o modalitate de a obtine o pozitie de lider.

Este compania dumneavoastra pregatita sa faca business la nivel inalt, in limba afacerilor la nivel mondial?

Daca nu, cu siguranta veti pierde clienti importanti, un atu in fata competitiei si totodata posibilitatea de a va extinde.

Noi ne-am gandit sa va ajutam si sa va oferim dumneavoastra si angajatilor dumneavoastra de a va inzestra cu abilitatile de comunicare in limba engleza, adaptate nevoilor companiei pentru a fi competitivi pe o piata economica atat de dinamica si in continua schimbare.

Cursurile noastre corporate sunt create dupa o analiza amanuntita a companiei, a angajatilor si a partenerilor dumneavoastra.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]METODE DE PREDARE PENTRU ADULTI

Invatarea se face prin metoda „immersion” prin care cursantul acumuleaza vocabular si isi insuseste notiuni gramaticale incorporate in subiectele si tematicile dezbatute, fara a apela la metodele clasice, invechite si in ultima instanta la traducerea in limba materna.

Aproape 100% din limba vorbita va fi engleza, pentru a crea un mediu cat mai eficient in care cursantul sa se exprime prin intermediul role play –urilor, a dezbaterilor si a diverselor situatii. Participarea activa este incurajata si invatarea,  asemenea unui nativ,  au ca scop eliminarea tracului si o mai buna fluenta si pronuntie .

Scopul principal al acestei metode este de a promova bilingvism , cu alte cuvinte , de a dezvolta competente de comunicare sau de competenta lingvistica . Persoanele bilingve pot trece mai repede de la o sarcina la alta. Acestea manifesta o mai mare flexibilitate cognitiva si le este mai usor sa se adapteze la circumstante neasteptate.

Cercetarile arata ca cei care cunosc o limba straina au aptitudini de interpretare si analiza mai bune. Obiectivul nostru este de a avea cursanti care sa comunice fluent si sa dezvolte o conversatie oriunde s-ar afla ulterior.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]